EEN GOEDE GIDS OM EEN GEWELDIG RESTAURANT TE BOUWEN

Kies de juiste locatie binnen het hotelterrein en creëer een restaurant dat gastvrij is en een complete en aangename ervaring biedt. Probeer het ontwerp van het hotelrestaurant te onderscheiden van de rest van uw hotel, om uw gasten een nieuwe plek te bieden om te ontdekken die hun ervaring zal opfrissen en een ander aspect van uw eigendom zal benadrukken.

Eten (en vooral lekker eten) is uitermate belangrijk om de verblijfservaring van uw gasten vorm te geven en geeft uw bestemming een sterke identiteit. Het eerste dat uw gasten verwachten te proberen tijdens hun verblijf in uw hotel, zijn de lokale gerechten en recepten. Vraag uw chef-kok om een ​​menu te maken dat uw gasten op zijn minst een eenvoudige lokale eetervaring biedt. Zorg ervoor dat u niet alleen een lokaal tintje geeft aan uw à-la-cartemenu’s, maar ook aan uw ontbijt. Vermijd het introduceren van andere keukens, tenzij je zeker weet dat je eerst hebt voldaan aan de lokale bestemmingservaring.

www.1714-schiedam.nl